E-Mail: info@badalonafotografia.com | Tel: 930178354 | Mòbil: 640098838

CURSOS I SORTIDES FOTOGRÀFIQUES

ACTIVITATS PROGRAMADES

No Events

 Degut al desenvolupament de diversos projectes professionals, Badalona Fotografia cancel.la, de forma temporal, l’oferta d’activitat docent. 

 

CATÀLEG D’ACTIVITATS

Curs d'iniciació a la fotografia I

Curs d’iniciació a la fotografia

Aquest curs intensiu permet que qualsevol persona sense coneixements previs pugui iniciar-se dins del món de la fotografia, aprenent els conceptes indispensables per al bon ús de la càmera i la presa d’imatges.

Curs de fotografia digital nivell II

Curs de fotografia digital nivell II

En aquest curs de fotografia digital (nivell 2) consolidarem els coneixements apresos al Curs d’Iniciació I per introduir nous coneixements bàsics a l’hora de treure profit a les possibilitats que ofereix la nostra càmera i a la presa d’imatges en condicions habituals.

Curs intermig de fotografia

Curs intermig de fotografia

Solvència amb el material fotogràfic, treball amb format raw o coneixement d’esquemes d’i·luminació bàsics. Aquestes són les habilitats recomanades per als alumnes d’aquest curs.

Curs avançat de fotografia

Curs avançat de fotografia

Taller de fotografia, creativitat i composició per a joves

Taller de fotografia, composició i creativitat per a joves

En aquest taller adreçat a joves i adolescents, aprendrem a “mirar” per tal de despertar la creativitat i treure profit de la composició en fotografia.

Taller de retrat fotogràfic, iniciació

Taller de retrat fotogràfic iniciació

En aquest taller de retrat fotogràfic aprendrem les bases per aconseguir bons retrats.

Curs de fotografia HDR

Curs de fotografia HDR

Quan la lluminositat de l’escena supera la latitud del sensor de la nostra càmera podem trobar-hi diverses solucions, i una de les més utilitzades és la tècnica HDR (d’Alt Rang Dinàmic) que inclou la presa d’imatges i el seu processat mitjançant software. Aquest programari, utilitzat amb mesura, permet obtenir imatges que altrament requeririen un procés molt més laboriós.

Light Painting, sortida fotogràfica

Light Painting, sortida fotogràfica

Si la fotografia resulta una experiència divertida, la tècnica del “light painting” destaca en aquest aspecte. Pintar amb llum permet crear imatges divertides i deixar anar la nostra imaginació.

Via Làctia, sortida fotogràfica

VIA LÀCTIA, sortida fotogràfica

Estar enmig de la muntanya de nit i en companyia d’amics és una experiència inoblidable. Si a més fem fotografies de quelcom tan especial com la Via Làctia, aquesta experiència passa a ser màgica. Gaudiràs i aprendràs a fotografiar la Via Làctia!

Startrails: sortida fotogràfica

Startrails, sortida fotogràfica

Star trails és la tècnica fotogràfica que permet obtenir imatges espectaculars del rastre que deixen els estels a mesura que la terra gira. Una tècnica molt agraïda i accessible per a tothom.

Sortida fotogràfica nocturna amb lluna plena

Sortida fotogràfica nocturna amb lluna plena

Amb aquesta sortida pràctica de fotografia nocturna, gaudiràs traient profit de la llum de la lluna plena, de les fonts de llum artificial i de diverses tècniques aplicades a la fotografia amb llum escassa.

Curs de fotografia de natura

Curs de fotografia de natura

Dia rere dia el món natural ens passa per davant dels ulls, constant, inexorable… però sense aturar-se. Nosaltres podem congelar aquests moments fantàstics. La fotografia de natura no és una especialitat, en són moltes: fotografia d’acostament, de grans vertebrats, de paisatges, entre d’altres. En aquest curs us donarem les pautes per a captar les imatges que constantment ens ofereix la natura endinsant-nos en tècniques útils, materials i subjectes interessants.

Curs de fotografia de paisatge

Curs de fotografia de paisatge

Paciència, capacitat per a preveure l’evolució de la llum natural i una tècnica ben fonamentada. La fotografia de paisatges és una disciplina que requereix temps… però que ens aportarà moments màgics. Un curs que ens ajudarà a treure el millor d’aquells indrets que tot sovint ens deixen bocabadats.

Curs de macrofotografia

Curs de macrofotografia

La fotografia és tan extensa com les aplicacions a les quals es destina i una de les més interessants i populars és la foto macrografia. Aquest curs aprofundeix en la tècnica i les possibilitats creatives d’aquesta disciplina: característiques, lents i accessoris d’ampliació, il·luminació, subjectes idonis, etc.

Sortides pràctiques de fotografia

Sortides pràctiques de fotografia

Es tracta d’una bona manera de desenvolupar les habilitats i els coneixements dels assistents  mitjançant la pràctica de la fotografia, amb l’assessorament i les explicacions de l’Albert, en diversos espais i utilitzant diferents tècniques fotogràfiques.

Taller de fotografia nocturna

Taller de fotografia nocturna

En aquest taller aprendrem a treballar amb la llum disponible en espais exteriors durant el crepuscle i la nit. Llargues exposicions, elements naturals,  combinació de diverses fonts d’il·luminació i diverses tècniques aplicades permeten l’obtenció d’imatges sorprenents.

Curs bàsic de fotografia de bodegó i producte

Curs bàsic de fotografia de bodegó i producte

Si tens un blog de cuina o productes, necessites fer fotos de petits articles o senzillament vols divertir-te fent bodegons bàsics amb el material del qual disposes, aquest curs t’interessa. Dirigit a gent sense coneixements o amb una formació bàsica dins l’àmbit de la fotografia.

Curs de retoc fotogràfic bàsic

Curs de retoc fotogràfic bàsic

Mostrarem el procés per a millorar les nostres imatges digitals així com corregir-ne errors habituals: reenquadraments, ajustos de nivells i temperatura de color, taques de pols, seleccions, etc. Curs adreçat a persones sense coneixements previs i que volen començar a conèixer les eines dedicades al retoc fotogràfic.

Xerrades i conferències

Xerrades i conferències

 

  DONA’T D’ALTA AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC  

 

Cursos de fotografia

Badalona Cursos de Fotografia