E-Mail: info@badalonafotografia.com | Tel: 930178354 | Mòbil: 640098838

QUI I QUÈ

BADALONA FOTOGRAFIA és un espai, ubicat al centre de Badalona, dedicat a la docència i difusió del coneixement dins de l’àmbit de la fotografia.

Tant si ets una persona sense coneixements previs i vols iniciar-te dins del món de la fotografia, com si ets un usuari avançat i vols aprendre tècniques més complexes, a BADALONA FOTOGRAFIA hi trobaràs allò que t’interessa. Cursos de fotografia intensius, tallers especialitzats o sortides fotogràfiques formen part del nostre ventall didàctic.

El nostre professor i gestor del projecte és l’Albert Lleal, fotògraf i naturalista amb un treball centrat en la fotografia de natura i ciència, i concretament en camps com el paisatge, la macro i la microfotografia. Les seves imatges han aparegut en diverses publicacions d’àmbit nacional i internacional com ara National Geographic, NG Extreme Explorer, Lonely Planet, Smithsonian magazine, Quo, Rutas del Mundo o Descobrir Catalunya. A més els seus reportatges (tot sovint també redactant els texts) han il·lustrat suplements de premsa escrita com per exemple El País, La Vanguardia, El Periódico de Catalunya, Expansión o el Diari Avui. Actualment el seu arxiu fotogràfic està representat per les agències Minden Pictures i Image Source.